Viata in culori - SUSTINEM COPIII CU AUTISM

MARIA

Maria este copilul frumos pentru care am facut aceasta asociatie. Primele semne de intrebare ale parintilor Mariei au aparut odata cu primii ei pasi pentru ca nu raspundea cand era strigata, mangaia obsesiv jucariile de plus, era apatica si dezinteresesata de persoanele ce o inconjoara. Erau semne ale autismului si ca orice parinti ingrijorati si constienti de situatie au inceput sa caute solutii. Dupa mai multe evaluari le-a fost recomandata terapia individuala si kinetoterapia. Acum Maria are 4 ani, face terapie zi de zi, este vesela si s-a atasat imediat de terapeuti, are propriile pareri, dar diferenta intre ea si copiii tipici este vizibila si inca doare.

Viata in culori - SUSTINEM COPIII CU AUTISM Viata in culori - SUSTINEM COPIII CU AUTISM Viata in culori - SUSTINEM COPIII CU AUTISM Viata in culori - SUSTINEM COPIII CU AUTISM Viata in culori - SUSTINEM COPIII CU AUTISM Viata in culori - SUSTINEM COPIII CU AUTISM Viata in culori - SUSTINEM COPIII CU AUTISM Viata in culori - SUSTINEM COPIII CU AUTISM

SCOALA CU NEVOI SPECIALE NR. 14 TULCEA

La sfarsitul lunii mai, cadrele didactice de la Scoala cu nevoi speciale nr. 14, au organizat pentru o grupa de copii o excursie de cateva zile la Suceava. Turul a cuprins manastirile din nordul Moldovei, casa memoriala Ciprian Porumbescu si o dupa amiaza la herghelia Lucina, unde copii s-au bucurat de prezenta cailor si au luat primul curs de echitatie.

Pe parcursul calatoriei, stimularea copiilor cu informatii a ajutat la dezvoltarea personala si a constituit un plus în formarea unui comportament pozitiv fata de mediul inconjurator.

O adevarata lectie de socializare sponsorizata si de Asociatia "Viata in Culori".

SCOALA CU NEVOI SPECIALE NR. 14 TULCEA SCOALA CU NEVOI SPECIALE NR. 14 TULCEA SCOALA CU NEVOI SPECIALE NR. 14 TULCEA SCOALA CU NEVOI SPECIALE NR. 14 TULCEA SCOALA CU NEVOI SPECIALE NR. 14 TULCEA SCOALA CU NEVOI SPECIALE NR. 14 TULCEA